Spaanse producten, dagelijks verse tapas, broodjes & catering

Contact

Pacomer Traiteur

Gerard Doustraat 66

1072 VV  Amsterdam

+31(0)20 4711323

info@pacomertraiteur.nl

KvK: 51371391

 

Volg ons op:

Facebook

Twitter

Pinterest

Instagram
Overtoom A

 

 

Openbaar vervoer

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar. Neem tram 24 en stap uit in bij het Heinekenplein, loop ongeveer 5  minuutjes rechtdoor in de Ferdinand Bolstraat en ga vervolgens linksaf Gerard Doustraat in (Parallel aan de Albert Cuypstraat). Aan uw rechterhand bevindt zich onze winkel.

 

Openingstijden

Maandag:                           12:00 – 18:00

Dinsdag t/m zaterdag:  10:00 – 18:00

Zondag 12.00 – 17.00

 

 

Informatie en links

Spaanse boekenwinkel
Rincón del libro, dé winkel voor Spaanstalige boeken in Amsterdam. Naast kookboeken kunt u er terecht voor moderne en klassieke literatuur, studieboeken en kinderboeken.
Klik hier om naar de website van Rincón del libro the gaan.

Lokalinc Amsterdam

Lokalinc Amsterdam houdt je op de hoogte van producten van inspirerende ondernemers uit Amsterdam. Klik hier om naar de website van Lokalinc te gaan, waar u algemene informatie vindt over wie zij zijn en wat ze precies doen. Kijk ook eens naar een van onze producten op de site.

Pareltjes in de pijp
Leuke, mooie en originele winkeltjes in de Pijp! Wij zijn hier ook een van.
Klik hier voor alle Pareltjes in de Pijp.

 Spaanse les op maat

Wil je graag Spaans leren of heb je al eerder les gehad en wil je het graag weer oppakken om beter te kunnen converseren? Dan ben je bij Elisenda op het goede adres! Vanaf de eerste les wordt er Spaans gesproken op een leuke, gezellige en interactieve manier, zoals bijvoorbeeld tijdens een Spaanse kookworkshop ~Spaans leren en koken tegelijk ~. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen zijn van harte welkom. Kijk voor alle mogelijkheden op haar website www.spaans-spreken.com

De barbecue-expert

Op www.barbecue-experts.nl vindt je alles wat je nodig hebt voor de bbq om bijvoorbeeld onze heerlijke chorizo’s op te grillen (nu ook online in onze webshop verkrijgbaar).