
Onze Spaanse cateringservice bestaat inmiddels 10 jaar en wij hebben al veel klanten blij mogen maken met heerlijke Spaanse hapjes en gerechten. Wij verzorgen catering voor onder andere (verjaardags)feestjes, trouwerijen, (bedrijfs)borrels en diners. Voor elke gelegenheid kun je bij ons terecht. Alles wordt bereid met verse ingrediënten en producten van hoge kwaliteit.
Bekijk alle gerechten die je via onze catering kunt bestellen. Je vindt hier ons volledige assortiment aan gerechten, tapas, borrelplateaus en desserts.
Heb je een keuze gemaakt uit ons assortiment en wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier. Je kunt ook een mail sturen naar catering@pacomertraiteur.nl
Neem ook contact met ons op als u vragen hebt over allergenen in onze gerechten en voor overige informatie.
Paella is waarschijnlijk wel het bekendste Spaanse gerecht. Wij kunnen paella op verschillende manieren cateren. De opties bespreken we hieronder:
De paella komt oorspronkelijk uit Valencia, maar door de jaren heen zijn er in de verschillende streken van Spanje, verschillende soorten paella ontstaan. Ook wij maken meerdere soorten paella. We serveren ze in een traditionele paellapan vanaf 4 personen. We kunnen het ook in bakjes leveren, tenzij het om grotere groepen gaat.
Voor de paellapan betaal je een borg:
– 4-6 personen: 12,00 euro
– 7-12 personen: 15,00 euro
– 13 > personen: 25,00 euro
De borg krijg je weer terug als de pan binnen 14 dagen weer bij ons wordt ingeleverd. Na 14 dagen wordt er automatisch op koop overgegaan.
In verband met de huidige corona maatregelen kunnen wij momenteel niet op locatie paella maken.
Wij bereiden paella in een grote pan op locatie vanaf 30 tot 300 personen. Wij nemen alle benodigdheden voor het maken van de paella mee. Het bereiden op locatie neemt ongeveer een uur in beslag, afhankelijk van het aantal personen. De kookkosten voor een live-cooking zijn vanaf 35 personen gratis. Voor minder dan 30 personen brengen wij 39,50 per uur (incl. BTW) in rekening. Wij kunnen ook op een locatie buiten Amsterdam paella maken. In dat geval worden er reiskosten in rekening gebracht.
Wij maken van woensdag t/m zaterdag paella mixta in onze winkel. Deze is meestal rond het middaguur klaar. Je kunt naar de winkel komen om één of meerdere porties te laten opscheppen. Ook kun je van te voren naar ons bellen om porties te reserveren.
Het is mogelijk een paellapan in verschillende maten inclusief bijbehorende benodigdheden bij ons te huren. Dus inclusief een speciale paella brander in de juiste maat geschikt om de paellapan op te zetten en een gasfles welke hierop wordt aangesloten.
Tapas zijn kleine hapjes die leuk zijn om aan tafel met elkaar te delen. Tapas eten is iets typisch Spaans. Je kunt een paar tapas bestellen als borrelhapje, maar je kunt ook een selectie aan tapas maken welke als volledige maaltijd kan dienen. Wij kunnen onze tapas cateren vanaf 8 personen. In dat geval serveren wij de tapas op zwarte plastic schalen of aluminium plateaus.
Sommige hapjes hebben wij standaard in de vitrine in de winkel, zoals bijvoorbeeld de frituurhapjes of tortilla de patatas en de huisgemaakte alioli en tapenades. Voor kleine porties kun je naar de winkel komen en het op gewicht kopen. Een grote selectie van onze tapas staat ook op onze deliverysite. Dit is ideaal om te gebruiken als je tapas wilt bestellen voor een kleinere groep mensen.
Een jamonero, ook wel cortador de jamón genoemd, snijdt met een speciaal mes dunne plakjes uit een poot van het Iberisch varken. Het gewicht verschilt, gemiddeld weegt een poot rond de 8 á 9 kilo. De Iberische ham behoort tot één van de beste hammen ter wereld en is een echte delicatesse. Hierdoor hangt er wel een prijskaartje aan.
De varkens hebben maanden in de vrije natuur rond kunnen lopen en heerlijk gras en planten kunnen eten. Daarnaast heeft het vlees ook zijn smaak te danken aan de eikeltjes (bellotas) wat het varken gegeten heeft. Een cortadór de jamón met een exclusieve iberische ham kan jouw trouwerij, jubileumfeest of ander speciaal evenement extra bijzonder maken.
Spanje staat naast de paella, ook bekend om de heerlijke streekgerechten. Wij maken verschillende authentieke stoof-, vis- en vleesgerechten. Deze maken wij voor onze catering vanaf 8
personen. Wij brengen dit bij je thuis in een au-bain marie, zodat het gerecht warm blijft. Deze gerechten zijn ideaal voor een (kerst)diner met vrienden of familie, voor een (bedrijfs)lunch of voor een buffet. Om per portie te bestellen kun je terecht in onze winkel, of kun je een kijkje nemen op onze deliverysite.
Paella met konijn, in het Spaans: Paella de conejo, is een paella met bonen en konijn.
Een paella met groenten. Zowel geschikt voor vegetariërs als veganisten.
Wat is een Paella? Voor wie niet kan kiezen, een paella met vis én kip. Als men doorgaans aan Spanje denkt dan is paella iets
Een salade van gegrilde aubergine, paprika en ui. Dit gerecht komt traditioneel uit de regio’s: Catalonië, Valencia, Murcia en Aragón.
Wat is een Tortilla de Patatas? Eén van de allerbekendste Spaanse tapas moet wel de Tortilla Española zijn, ook wel tortilla de patatas genoemd (niet
Deze frisse salade met vis een zeevruchten is heerlijk. Vooral lekker als aanvulling of als tapa op een warme dag.
Russische salade. Kan gegeten worden als tapa of als bijgerecht, bijvoorbeeld bij een barbecue. Met garnalen, tonijn, mayonaise, groenten Zelf mayonaise maken
Deze frisse salade met vis een zeevruchten is heerlijk. Vooral lekker als aanvulling of als tapa op een warme dag.
Wat is pulpo a la gallega? Pulpo a la gallega is gekookte octopus met paprikapoeder (pimentón). Het dankt zijn naam aan het feit dat dit
Deze gefrituurde inktvisringen mogen niet missen op je tapas tafel. Extra lekker met een beetje alioli erbij en een schijfje citroen om erover uit te
Een plateau met verschillende soorten vis, heerlijk om je tapas tafel mee aan te vullen of lekker als voorgerecht of bij de paella. Boquerones (ansjovis
Pittig Madrileens stoofgerecht met pens, chorizo en ham in tomatensaus.
Een populair Madrileens stoofgerecht met kikkererwten en diverse soorten worst en varkensvlees.
Winterse stoofpot uit Asturië met witte (fabada) bonen en verschillende soorten varkensvlees, een populair en zeer voedzaam gerecht in Spanje. Recept 6 personen: Ingrediënten: 500g
Wat is Potaje de garbanzos con bacalao? Potaje de garbanzos con bacalao is een traditioneel gerecht, afkomstig uit de regio Andalusië. Het is een gerecht
Pinchos (of Pintxos) komen officieel uit het Baskenland. Tegenwoordig eet je ze overal in Spanje. Het zijn kleine hapjes die je zo met de hand
Vegan pinchos zijn de perfecte aanvulling voor personen op je feest met speciale dieetwensen. Het is ongelofelijk welke lekkere toppings je kunt maken met groenten.
Pinchos (of Pintxos) komen officieel uit het Baskenland. De toppings zijn erg gevarieerd. Wij maken deze pinchos onder andere met: jamón ibérico met geitenkaas en
Wij maken een variëteit aan belegde broodjes. We beleggen ze onder andere met Spaanse vleeswaren en manchegokaas. Ook hebben wij warme broodjes met gebakken chistorra,
Een salade van gegrilde aubergine, paprika en ui. Dit gerecht komt traditioneel uit de regio’s: Catalonië, Valencia, Murcia en Aragón.
Chiquilín is een merk van Spaanse koekjes die je kunt eten als ontbijt. Ze zitten boordevol energie. Je kunt ze lekker dippen in de melk.
Deze dunne Spaanse koeken zijn verslavend! Ze komen met wat suiker en anijs, maar we hebben ook een variant met sesam en thijm, om met
Turrón is een soort Spaanse nougat, bestaande uit een mix van suiker en amandelen. Het wordt vooral rond de Kerst veel gegeten. In de basis
Deze koekjes zijn ontstaan in Engeland, in Londen. Het zijn harde zoete koekjes, heerlijk voor bij de koffie of thee. Spanjaarden dippen ze ook graag
Polvorónes zijn traditionele Spaanse zandkoekjes op basis van amandel. Polvorón komt van het Spaanse woord ‘polvo’, wat ‘stof’ betekent. De substantie is ook wat kruimelig,
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Maandag 12.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag 12.00 – 17.00
Cochinillo Asado is speenvarken uit de oven. Het is een traditioneel gerecht wat niet mag missen tijdens het Spaanse Kerstdiner. Het wordt overal in Spanje