Broodjes

Broodjes | Bestellen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Wij maken een variëteit aan belegde broodjes. We beleggen ze onder andere met Spaanse vleeswaren en manchegokaas. Ook hebben wij warme broodjes met gebakken chistorra, sobrasada uit de oven of een broodje met gegrilde groente en kaas uit de oven.

Tumaca, of tomaca, vormt de basis van veel van onze broodjes. Dit is een typisch Spaanse tomatenspread van tomaten en olijfolie. Deze maken wij vers in onze keuken. Ook onze huisgemaakte alioli gebruiken wij veel op onze broodjes. Alioli gaat perfect op een broodje tortilla de patatas of een broodje calamares. Onze huisgemaakte tapenades zijn ook goed te combineren op een broodje, bijvoorbeeld op een broodje met runderrookvlees.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en er is voor ieder wat wils. We hebben broodjes met vlees, vis, kaas en/of groenten. Vraag in de winkel gerust naar de mogelijkheden en mix en match.

Vooralsnog hebben wij geen glutenvrij brood, maar wij willen dit op korte termijn ook aanbieden. Voor mensen met een glutenallergie hebben wij gelukkig een aantal tapas zonder gluten die gegeten kunnen worden.

De broodjes doen het ook altijd goed als lunch op een evenement of als bedrijfslunch. Je kunt dan een aantal plateaus met verschillende broodjes aanbieden, zodat mensen kunnen kiezen. Ook is het dan mogelijk om de broodjes door de helft te snijden.
Een andere vergelijkbare optie voor een lunch met broodjes is een montaditos plateau. Dit zijn kleine belegde broodjes.

Broodjes of de ingredienten kopen?

Met de juiste producten kun je de Broodjes natuurlijk perfect zelf bereiden.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wil je de Broodjes vers bereid bij je thuis bezorgd hebben dan kun je jouw bestelling eenvoudig en snel online plaatsen via onze deliveryservice

Broodjes is ook te bestellen met onze cateringservice. Via ons online aanvraagformulier kun je jouw wensen kenbaar maken. Wij kunnen je dan een voorstel op maat geven.

broodjes_lunch

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.