Broodjes

Broodjes | Kant en klaar bestellen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Telefoon: 020 47 11 323
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Wij maken een variëteit aan belegde broodjes. We beleggen ze onder andere met Spaanse vleeswaren en manchegokaas. Ook hebben wij warme broodjes met gebakken chistorra, sobrasada uit de oven of een broodje met gegrilde groente en kaas uit de oven.

Tumaca, of tomaca, vormt de basis van veel van onze broodjes. Dit is een typisch Spaanse tomatenspread van tomaten en olijfolie. Deze maken wij vers in onze keuken. Ook onze huisgemaakte alioli gebruiken wij veel op onze broodjes. Alioli gaat perfect op een broodje tortilla de patatas of een broodje calamares. Onze huisgemaakte tapenades zijn ook goed te combineren op een broodje, bijvoorbeeld op een broodje met runderrookvlees.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en er is voor ieder wat wils. We hebben broodjes met vlees, vis, kaas en/of groenten. Vraag in de winkel gerust naar de mogelijkheden en mix en match.

Vooralsnog hebben wij geen glutenvrij brood, maar wij willen dit op korte termijn ook aanbieden. Voor mensen met een glutenallergie hebben wij gelukkig een aantal tapas zonder gluten die gegeten kunnen worden.

De broodjes doen het ook altijd goed als lunch op een evenement of als bedrijfslunch. Je kunt dan een aantal plateaus met verschillende broodjes aanbieden, zodat mensen kunnen kiezen. Ook is het dan mogelijk om de broodjes door de helft te snijden.
Een andere vergelijkbare optie voor een lunch met broodjes is een montaditos plateau. Dit zijn kleine belegde broodjes.

Broodjes of de ingredienten kopen?

Met dit gerecht én de juiste producten kunt u de Broodjes natuurlijk perfect zelf bereiden.

U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel aan de Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam | Telefoon: 020 47 11 323
Daar vindt u een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wilt u de Broodjes kant en klaar bij u thuis bezorgd hebben dan kunt u de bestelling eenvoudig en snel online plaatsen via onze delivery

Broodjes is ook te bestellen met onze catering. Via ons online aanvraagformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Wij kunnen u dan een op voorstel op maat geven.

broodjes_lunch

Catering Aanvragen