Spaanse Catering in Amsterdam

Spaanse catering in Amsterdam

Onze Spaanse cateringservice bestaat inmiddels 10 jaar en wij hebben al veel klanten blij mogen maken met heerlijke Spaanse hapjes en gerechten. Of u nou een borrel of feestje geeft (of een gezellig etentje organiseert), voor elke gelegenheid kunt u bij ons terecht. Alles wordt bereid met verse ingrediënten en producten van hoge kwaliteit.

Meer weten of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons via het contactformulier of door een email te sturen naar catering@pacomertraiteur.nl Om u een snel en zo duidelijk mogelijk antwoord te kunnen geven, hebben wij gegevens van u nodig, zoals om hoeveel personen het gaat, welke datum/tijdstip en plaats, eventueel wat uw budget is. Neem ook contact met ons op als u vragen hebt over allergenen in onze gerechten.

Hieronder een kort overzicht met onze mogelijkheden:

 

 

Plateaus met (borrel)hapjes en fingerfood
De plateaus zijn ideaal voor borrels op kantoor of thuis, maar zijn ook heel geschikt als voor- of bijgerecht. De maten van de schalen zijn voor 10 personen en 20 personen en wij maken gebruik van aluminium wegwerpplateaus.

Tapas, paella, salades en authentieke Spaanse gerechten
We hebben verschillende soorten paella, te bestellen vanaf 4 personen. Het is mogelijk het in een paella pan geleverd te krijgen. Hiervoor vragen wij een borg, wat geretourneerd wordt als de pan binnen 7-14 dagen terug in de winkel wordt gebracht. Als het niet binnen de 14 dagen terug is gebracht, gaat u automatisch over tot koop en is het niet meer mogelijk de pan in te leveren en heeft u geen recht meer op de borg. We kunnen het ook in plastic bakjes voor u doen, tenzij het om grote groepen gaat.

De tapas, salades en típicos (authentieke gerechten) zijn te bestellen vanaf 8 personen.  Als u ergens een vraag over hebt, dan beantwoorden we dit graag. Sommige hapjes hebben wij standaard in de vitrine in de winkel, zoals bijvoorbeeld de frituurhapjes of tortilla de patatas en de huisgemaakte aioli en tapenades. Dan kunt u kleine porties kopen.

Live-cooking paella
Wij bereiden paella in een grote pan op locatie vanaf 25 personen tot 300 personen. Hiervoor nemen wij alle benodigdheden mee, zoals onze voorbereiding, een paellabrander en gasfles. Het bereiden op locatie neemt ongeveer een uur in beslag, afhankelijk van het aantal personen. Vanaf 35 personen brengen wij geen kookkosten in rekening, bij minder dan 35 personen vragen wij 39,50 euro per uur, inclusief btw. Buiten Amsterdam worden reiskosten in rekening gebracht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of door een email te sturen naar catering@pacomertraiteur.nl.

Hamsnijder 
Een jamonero, ook wel cortador de jamón genoemd, snijdt met een speciaal vlijmscherp mes dunne plakjes uit een poot van het Iberisch varken. Het gewicht verschilt, gemiddeld weegt een poot rond de 8 á 9 kilo. De Iberische ham behoort tot een van de beste hammen ter wereld en is een echte delicatesse waardoor er een prijskaartje aan hangt.

De varkens hebben maanden in de vrije natuur rond kunnen lopen en heerlijk gras en planten kunnen eten. Daarnaast heeft het vlees ook zijn smaak te danken aan de eikeltjes (bellotas) wat het varken gegeten heeft. We hebben deze kwaliteitsham gesneden op evenementen in de RAI, bij recepties en trouwerijen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of door een email te sturen naar catering@pacomertraiteur.nl.

Huur paellapan inclusief speciale brander en gasfles 
Het is mogelijk een paellapan in verschillende maten inclusief bijbehorende benodigdheden bij ons te huren. Dus inclusief een speciale brander in de juiste maat geschikt om de paellapan op te zetten en een gasfles wat hierop wordt aangesloten.

Een kleine/middelmaat pan (35-50 personen) kost 50 euro per 2 dagen + 100 euro borg.

Een grote maat pan (55-100 personen) kost 60 euro voor 2 dagen + 100 euro borg.

Deze prijzen zijn inclusief btw. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier of door een email te sturen naar catering@pacomertraiteur.nl.

Huur servies en bestek 
Wij verhuren servies en bestek tot 200 personen. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar catering@pacomertraiteur.nl. Voor overige benodigdheden zoals (sta)tafels, stoelen, buffetten et cetera, verwijzen wij u naar een verhuurbedrijf die hierin gespecialiseerd is.

Categorieën

Catering

  • Tapas

    Tapas, kleine hapjes! Een gezellige manier van eten. Tapa..

  • Típicos

    Iedere streek heeft zijn eigen traditionele gerechten. In..

  • Paella

    Elke donderdag, vrijdag en zaterdag maken we een grote pa..

Categorieën

Adres & Contact

Neem contact met ons op

Pacomer Catering

Gerard Doustraat 66 Amsterdam
Telefoon
020 47 11 323