Chorizo

Chorizo | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Chorizo is een Spaanse gekruide worst. Deze worst wordt gekruid met knoflook en paprikapoeder (pimentón). Als de pittige variant wordt gebruikt (pimentón picante), dan wordt de chorizoworst ook een beetje pittig.

Chorizo is een bekende Spaanse worst, en is heerlijk op een borrelplankje, op een broodje, en ook in vele gerechten.

We hebben een zachte variant, zoals de chorizo pamplona, maar ook een hardere variant , zoals de iberische ambachtelijke chorizo. En van alles er tussenin.

Ook hebben wij bakchorizo’s, zoals de chistorra en de choricitos. Deze zijn goed te gebruiken om te bakken als tapa, bij je eitjes of kun je gebruiken in een arroz con chistorra.

Wij verkopen alle soorten chorizo in de winkel en online.

Chorizo kopen?

Chorizo hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Chorizo kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wil je de Chorizo bij je thuis bezorgd hebben, dan kun je jouw bestelling gemakkelijk online plaatsen via onze deliveryservice

chorizo iberico

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.