Frituurplateau / Kroketjes

Frituurplateau / Kroketjes | Bestellen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Prijsinformatie Catering

Dit gerecht kan als plateau worden besteld voor:
10 personen € 20,49
15 personen € 30,74
20 personen € 40,98

Een mix van kleine kroketjes en empanadas (oorspronkelijk uit de Zuid-Amerikaanse keuken) in verschillende smaken.

Oorspronkelijk komt de kroket natuurlijk uit Frankrijk. Vanuit daar zijn er vele varianten ontstaan. In Nederland kennen wij natuurlijk onze eigen kroket, die je met een beetje mosterd neemt. In Spanje zijn de kroketjes (croquetas) wat kleiner dan de Nederlandse kroket. Ze zijn er in vele smaken (ham, champignon, kabeljauw, chorizo, etc.). Leuk om dus verschillende te proeven.

Een beetje afgekeken van de Nederlanders hebben wij zelf ook een broodje kroket gemaakt. Deze bedekken we met kroketjes naar keuze, en een saus naar keuze, zoals onze zelfgemaakte bravasaus, alioli of tapenade.

Frituurplateau / Kroketjes of de ingredienten kopen?

Met de juiste producten kun je de Frituurplateau / Kroketjes natuurlijk perfect zelf bereiden.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wil je de Frituurplateau / Kroketjes vers bereid bij je thuis bezorgd hebben dan kun je jouw bestelling eenvoudig en snel online plaatsen via onze deliveryservice

Frituurplateau / Kroketjes is ook te bestellen met onze cateringservice. Via ons online aanvraagformulier kun je jouw wensen kenbaar maken. Wij kunnen je dan een voorstel op maat geven.

mix van frituur kroketjes empanadas

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.