Gerechten

Zo maar een paar vragen waar wij wel een antwoord op kunnen geven.
Allereerst vinden wij het leuk om onze gerechten met jou te delen. Op die manier dragen wij graag bij aan de bekendheid van de Spaanse keuken zoals wij die kennen van onze moeders en oma’s. Je zult verrast zijn over de veelzijdigheid.
Bijna alle ingrediënten hebben wij standaard voorradig in onze winkel. 
Door ons vers bereide gerechten kun je snel en eenvoudig online bestellen en voor het aanvragen van een catering kun je het handige online aanmeldformulier gebruiken.

Paella marinera vis

Paellas en Arroces

Een van 's werelds meest bekende en besproken gerechten is ongetwijfeld de Paella. Wij vertellen je graag alles dit gerecht en geven je een indruk van de verschillende variaties. Ook maken wij verschillende soorten arroces.

calamares fritos gefrituurde inktvisringen

Tapas

Tapas, kleine hapjes! Een gezellige manier van eten. Tapas kan zowel als hoofdmaaltijd als borrelhapje gegeten worden. Het leuke van tapas is dat je van alles wat kunt proeven. Of je nou vis- of vleesliefhebber bent.

Pulpo a la gallega

Visgerechten

Pulpo a la gallega is een echt culinair hoogstandje, maar ook de gefrituurde inktvisringen mogen er zijn. Onze visgerechten kunnen mooi staan op een diner menu, maar zijn ook ideaal voor een feestelijk buffet.

Cocido madrileno stoofgerecht

Guisos

Iedere streek heeft zijn eigen traditionele gerechten. In Pacomer Traiteur maken wij wekelijks verse stoof- en streekgerechten, zoals de cocido madrileño, typisch uit Madrid of de fabada asturiana uit Asturië.

pinchos

Pinchos

Pinchos komen oorspronkelijk uit het Baskenland, maar je kunt ze overal in Spanje vinden. Natuurlijk ook bij Pacomer. Deze kleine belegde sneetjes brood zijn perfect voor een feestje of luxe bedrijfsborrel. Ze komen in verschillende smaken.

broodjes_lunch

Broodjes

Elke dag bakken wij authentiek Spaans brood af in de oven. We beleggen het onder andere met vleeswaren, kaas en gebakken worst. Wil je de echte Spaanse experience? Probeer er dan een met tortilla de patatas of calamares met alioli. Je wilt niet meer anders.

Ensaladilla rusa tapa

Bijgerechten

Voor wat variatie op je tafel hebben wij een aantal lekkere bijgerechten. Zet een frisse salade van gegrilde groente naast je pan paella, of vul je barbecue aan met een smaakvolle ensalada rusa. Tapas zijn ook geschikt om als bijgerecht te serveren.

spaans dessert zoetplateau

Zoet

Na al het lekkere eten is een passend nagerecht belangrijk. Wij hebben diverse Spaanse taarten, maar maken ook andere desserts zoals crema catalana of flan. Niet alleen lekker als magerecht, maar ook gewoon heerlijk bij de koffie of thee.

Catering Aanvragen