Wat is een Tortilla de Patatas? Eén van de allerbekendste Spaanse tapas moet wel de Tortilla Española zijn, ook wel tortilla de patatas genoemd (niet
Russische salade. Kan gegeten worden als tapa of als bijgerecht, bijvoorbeeld bij een barbecue. Met garnalen, tonijn, mayonaise, groenten Zelf mayonaise maken
Champiñones al ajillo. Een simpele, maar heerlijke tapa. Perfect voor vegetariërs en veganisten.
Wat is pulpo a la gallega? Pulpo a la gallega is gekookte octopus met paprikapoeder (pimentón). Het dankt zijn naam aan het feit dat dit
Gefrituurde chorizo (choricitos) afgeblust met witte wijn. Het is niet ongewoon om er een paar stukjes brood bij te serveren. Deze kunnen dan lekker gedipt
Deze gefrituurde inktvisringen mogen niet missen op je tapas tafel. Extra lekker met een beetje alioli erbij en een schijfje citroen om erover uit te
Bocaditos zijn kleine gevulde bladerdeeghapjes. De variant met chistorra (gebakken chorizo) is bij ons een favoriet, maar ze kunnen ook met groenten, vis of zelfs
Gevulde zoete paprika. Mogelijke vullingen: kabeljauw, rundvlees, groenten,
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Maandag: 12.00 – 18.00
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 18.00
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 18.00
Zondag: Gesloten
Algemene Voorwaarden | Privacy Policy