
Visplateau
Een plateau met verschillende soorten vis, heerlijk om je tapas tafel mee aan te vullen of lekker als voorgerecht of bij de paella. Boquerones (ansjovis
Een plateau met verschillende soorten vis, heerlijk om je tapas tafel mee aan te vullen of lekker als voorgerecht of bij de paella. Boquerones (ansjovis
Deze frisse salade met vis een zeevruchten is heerlijk. Vooral lekker als aanvulling of als tapa op een warme dag.
Deze gefrituurde inktvisringen mogen niet missen op je tapas tafel. Extra lekker met een beetje alioli erbij en een schijfje citroen om erover uit te
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Maandag 12.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag 12.00 – 17.00
Cochinillo Asado is speenvarken uit de oven. Het is een traditioneel gerecht wat niet mag missen tijdens het Spaanse Kerstdiner. Het wordt overal in Spanje