Groenteconserven

Groenteconserven | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam

Mensen zeggen vaak dat de Spaanse keuken erg vet en ongezond is, maar niets is minder waar. Groente zijn niet te missen in de Spaanse keuken. Sommige gerechten bestaan alleen maar uit groenten.

Vooral tomaten zijn een veelgebruikt ingrediënt. Deze worden verwerkt in sauzen, maar horen ook in de paella. De Spaanse tomaten zijn vol van smaak en zijn een stuk lekkerder dan de Nederlandse variant. Wij hebben Spaanse tomaten in blik, op verschillende manieren klaargemaakt. Zo heb je altijd de goede tomaten te pakken.

We hebben ook groentemix voor bijvoorbeeld in de paella of in een ensaladilla rusa. Ook hebben we potten met artisjokken.

Een andere veelzijdige groente is de paprika. De zoete pimiento del piquillo kan als garnering / versiering op een paella en op pinchos, maar kun je ook vullen en serveren als een tapa.

Al deze producten en meer kun je online of in de winkel kopen.

Groenteconserven kopen?

Groenteconserven hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Groenteconserven kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Groenteconserven

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.