Iberico ham

Iberico ham | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Iberische ham is een echte Spaanse delicatesse. Deze ham komt van speciaal soort varkens, van het iberische ras. Om de naam ‘jamón ibérico’ te krijgen, moet een varken minimaal 50% uit dit ras bestaan. De varkens die 100% iberico zijn, zijn van de hoogste kwaliteit, en dit vlees is dan ook het lekkerst.

Het vlees van de iberische varkens is zo onder andere zo lekker, omdat de dieren veel vrijheid krijgen en veel beweging krijgen in de open lucht. Ook duurt de rijping van het vlees tussen de 2 en 4 jaar. Verder eten de varkens onder andere eikeltjes (bellotas) en andere noten, wat de ham een speciale smaakt geeft.

Er zijn verschillende soorten iberische ham: jamon ibérico de cebo, jamon ibérico de cebo campo, jamón ibérico de recebo en jamón ibérico de bellota.

Wij maken plateaus met iberische ham, je kunt bij ons in de winkel een borrelplank met ham bestellen, of het thuis laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om een hamsnijder op locatie in te huren voor een borrel of feest.

Iberico ham kopen?

Iberico ham hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Iberico ham kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wil je de Iberico ham bij je thuis bezorgd hebben, dan kun je jouw bestelling gemakkelijk online plaatsen via onze deliveryservice

Iberico ham is ook te bestellen met onze catering. Via ons online aanvraagformulier kun je jouw wensen kenbaar maken. Wij kunnen dan een voorstel op maat geven.

iberico ham

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.