Judión de la Granja

Judión de la Granja | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam

Judión de la Granja is een soort boterboon die wordt geproduceerd in Real Sitio de San Ildefonso, in de provincie Segovia. Het is vroeger hierheen geïmporteerd vanuit Amerika.

Het kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt, zoals in stoofpotjes. Het lijkt een beetje op de lima boon, maar het is niet hetzelfde.

Wij maken het gerecht ‘fabada asturiana’ soms ook met deze boon, in plaats van met de fabada boon. Veel klanten vinden het met de judión namelijk extra lekker.

Wij verkopen de judión de la granja in zakken en potten in de winkel en online. Ook is het mogelijk om in de winkel een eigen hoeveelheid samen te stellen.

Judión de la Granja kopen?

Judión de la Granja hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Judión de la Granja kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

judion bonen

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.