Membrillo / kweepeergelei

Gerecht

Tags:

Membrillo / kweepeergelei | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam

Officieel genaamd ‘dulce de membrillo’, of ‘carne de membrillo’. Deze zoete gelei is gemaakt van kweepeer (membrillo). Het is heerlijk als zoetigheid bij een kaasplankje, bijvoorbeeld bij een lekker manchego kaasje. Wij verkopen ook een broodje manchego met membrillo.

Oorspronkelijk komt kweepeergelei uit Spanje en Portugal, maar het is vandaag de dag erg populair in Zuid-Amerikaanse landen, zoals in Argentinië.

Wij verkopen kweepeergelei in bakjes (normaal en biologisch) in de winkel en online. In de winkel is het daarnaast ook mogelijk om verse membrillo op basis van gewicht te kopen, van een groot stuk afgesneden.

Membrillo / kweepeergelei kopen?

Membrillo / kweepeergelei hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Membrillo / kweepeergelei kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

mebrillo kweepeergelei

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.