De nieuwe keuken van Pacomer

De nieuwe keuken van Pacomer

Sinds september kunnen wij eindelijk koken in onze nieuwe keuken. Deze bevindt zich in het pand naast de winkel. Het is ondertussen alweer bijna vier jaar geleden dat wij met dit project zijn begonnen. Ons geduld wordt nu eindelijk beloond. De ruimte was voorheen ons magazijn, maar is bijna onherkenbaar veranderd.

Zoals op de foto’s te zien is er een grote keuken geplaatst met veel werkruimte. Er staat een speciale paella brander uit Spanje, waarmee we de beste paellas kunnen maken. De extra koel- opslag- en bereidingsruimtes maken het mogelijk om grote caterings te verzorgen. En als laatste hebben we een gloednieuwe oven, waarmee we nieuwe hapjes en gerechten aan ons assortiment kunnen toevoegen. 

We zullen op verschillende manieren gaan uitbreiden:

  • We gaan grotere caterings verzorgen voor bedrijven en zullen menu’s creëren waar gemakkelijk variatie in kan worden aangebracht. Zo kunnen bedrijven wekelijks of maandelijks catering bij ons afnemen, en kunnen wij steeds blijven verrassen.
  • Binnenkort gaan wij ook een aantal dagen per week in de avond open. We richten ons dan vooral op de take-away (en later ook bezorging) van gerechten. Door de nieuwe ruimte en nieuwe apparatuur kunnen wij nieuwe gerechten aan ons assortiment toevoegen. Wie geen zin heeft om te koken kan dus straks snel zijn avondmaaltijd bij ons bestellen.
  • We zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuw bezorg- en afhaalsysteem, met als doel dat mensen gemakkelijk en snel iets bij ons kunnen bestellen.

We hopen dat met al deze uitbreidingen nog meer mensen van ons eten kunnen genieten. Er zijn zeker nog wat puntjes die op de i gezet moeten worden de komende tijd, maar gelukkig kunnen we alvast aan de slag!