Menu opties voor bedrijven

Menu opties voor bedrijven

In dit artikel zullen wij een aantal van onze (nieuwe) menu opties uitlichten. Deze opties zijn specifiek gericht op bedrijven.

Bedrijfslunches

Wij verzorgen regelmatig bedrijfslunches. De inhoud van deze lunches hangt volledig af van wat u als bedrijf wilt. Wij kunnen ook dagelijks, wekelijks of maandelijks een vaste lunch verzorgen. De volgende lunch opties zijn mogelijk om door ons te laten verzorgen:

  • Broodjes. Wij kunnen de broodjes ook door midden snijden, zodat er meer keuze is. Alle soorten broodjes kunt u hier vinden op onze website.
  • Soepen en salades. Wij maken soepen, zoals pompoensoep, groentesoep of courgettesoep, maar kunnen ook andere soorten maken als u dat zou willen. Daarnaast hebben wij een aantal salades in ons assortiment, zoals een traditionele tomatensalade, de ensalada mixta (gemengde salade) of een linzensalade. Ook hierin is veel mogelijk.
  • Traditionele Spaanse gerechten. Het traditionele Spaanse rijstgerecht ‘paella‘ is natuurlijk een all-time favorite. Naast de paella hebben wij ook andere traditionele Spaanse stoofpotjes, zoals de fabada asturiana (bonenstoof met vlees) of de Garbanzos con bacalao (kikkererwten met spinazie). Er zijn ook vegetarische en veganistische opties, zoals de lentejas vegetarianas (vegetarische linzenstoof) of de paella vegetariana.
  • Gevarieerde maaltijden. Wij kunnen geheel op maat een gevarieerde maaltijd samenstellen. We serveren dan een stuk vlees of vis, aangevuld met aardappeltjes of rijst, en groenten of salade on the side. Voor de vegetariërs, veganisten en overige mensen met speciale dieetwensen zorgen wij voor een passende en vullende vervanging. Deze lunchmaaltijden zijn te krijgen vanaf 8,50 euro per persoon.
  • Tapas. Wilt u van alles een beetje? Dan is een tapas lunch wellicht een leuke uitkomst. We kunnen verschillende soorten tapas serveren, zoals de tortilla de patatas, jamón ibérico, calamares, albóndias en meer. Het overgrote deel van ons tapas assortiment kunt u hier vinden.
  • Een combinatie van bovenstaande opties. Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie te maken van bovenstaande opties. Zo kunnen we een broodjeslunch aanvullen met soep, salade of paella en kunnen we een kleine paella toevoegen aan het tapas menu.

Onze lunches zijn inclusief warmhoud materiaal waar nodig. Bezorging is daarnaast ook altijd mogelijk. Er is ook de optie om borden, bestek en glazen bij ons te huren. U kunt uw bestelling ook aanvullen met dranken.

 

Bedrijfsborrels

Heeft u iets speciaals te vieren als bedrijf? Of viert u graag het begin van het weekend op de vrijdagmiddag? Laat ons uw borrels voorzien van lekkere borrelhapjes:

  • Pinchos. De pinchos (in het Baskisch: pintxos) zijn kleine sneetjes brood met een topping. Ze zijn niet alleen goed van smaak, maar zijn ook een feestje voor het oog. In elke pincho wordt aandacht en liefde gestopt. De pinchos komen in verschillende soorten en smaken, dus neem vooral hier een kijkje.
  • Tapas. Zoals hierboven ook genoemd, hebben wij een breed assortiment aan tapas. U kunt zelf een kijkje nemen in ons assortiment en een selectie maken, maar kunt het ook aan ons overlaten. Heeft u geen zin in geklieder en afwas? Wij hebben allerlei hapjes en tapas die gemakkelijk op een servetje of uit de hand te eten zijn. Het is handig om dit aan te geven in uw offerte aanvraag, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

U kunt uw borrel aanvullen met (Spaanse) dranken, zoals wijn, bier en huisgemaakte sangría. Ook hebben wij fris en flessen (sparkling) water. Wij kunnen warmhoudmateriaal, servetjes, borden, bestek en glazen meeleveren. Bezorging is altijd mogelijk.

Wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Geen probleem. U kunt een mail sturen naar info@pacomertraiteur.nl
Hoe meer informatie wij van u hebben, hoe beter wij een offerte voor u kunnen opstellen. Vergeet daarom het volgende niet in uw mail te zetten: bedrijfsnaam, aantal personen, wat u precies zou willen, dieetwensen, huur van materiaal, budget, datum, tijd en of u gebruik wilt maken van onze bezorgservice. Wij reageren doordeweeks altijd binnen 24 uur.