Nieuwe openingstijden en bezorging

Nieuwe openingstijden en bezorging

Wij mogen weer iets leuks mededelen! Vanaf woensdag 20 november zal Pacomer in de avonden langer open zijn. Zo kunnen onze klanten ook later op de avond nog tapas, avondmaaltijden en andere producten bij ons halen, of laten bezorgen.

Sinds 2017 werken wij al samen met UBEReats, maar nu is er sinds kort ook de mogelijkheid om met Thuisbezorgd.nl bij ons te bestellen. U kunt uw bestelling ook per mail bij ons plaatsen en het daarna in de winkel afhalen. Of kom gezellig langs en kijk rustig rond.

Wij gaan vooralsnog woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur ‘s avonds open. Voorheen sloten wij onze deuren al om 18.00 uur. Op de zondagen blijven we een uurtje langer open, tot 18.00 uur.

De komende tijd zal ons assortiment aan avondmaaltijden nog verder uitgebreid worden. We beginnen voorlopig met wat we al op onze menukaart hebben: belegde broodjes, stoofpotjes en soepen, paella en verschillende soorten tapas. Bij ons een hapje komen eten kan ook, maar alcohol schenken wij niet in onze winkel. Heeft u last-minute een flesje wijn nodig? Dan kunt u dat natuurlijk altijd bij ons kopen om mee te nemen naar huis.

Op deze manier hopen wij nog meer mensen van ons eten te kunnen laten genieten. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat… De nieuwe openingstijden zijn zowel op onze website, als op onze sociale media helemaal up-to-date.