Terugblik op de zomer: Live paella cooking

Terugblik op de zomer: Live paella cooking

Met de grijze dagen en de regenval van afgelopen weken, lijkt de zomer nu echt ten einde gekomen. We kunnen terugkijken op een mooie zomer met veel Spaanse tapas, catering en vooral: Paella!

Eén van onze populairste ‘producten’ is het op locatie paella koken. Wij doen dit vanaf 25 personen, bij je thuis of op kantoor. Ook deze zomer hebben we heel wat kilo’s rijst (arroz) in de bouillon (caldo) gegaard. Zie hieronder een leuke reportage van een paar van onze live-paella cookings.

Feria de Amsterdam
Het begon in juni bij de Feria de Amsterdam. Hier hebben we voor zo’n driehonderd man paella gekookt. Op de Feria koken wij al jaren, en het is altijd een succes. Mensen staan al vroeg in de rij, om gelijk de vers gemaakte paella te eten. Daarnaast zit de sfeer op dit evenement er goed in, want er wordt de hele dag Sevillanas gedanst en gespeeld. We zijn blij dat wij elk jaar weer terug kunnen komen op dit evenement.

Drie paellas tegelijk!
Het is altijd moeilijk om tussen de verschillende soorten te kiezen. Gelukkig maken we ook wel eens drie soorten tegelijk. Hoe doet onze kok dat toch? Deze catering was voor ongeveer 100 man, en naast de paella serveerden wij ook een aantal heerlijke Spaanse tapas. Mensen kunnen dan alvast wat eten, terwijl ze wachten op de paella.

Bruiloften
We mochten dit seizoen op twee bruiloften paella koken. Het is fijn om te zien hoe mensen het aan ons toevertrouwen om op hun speciale dag te komen koken. We maken er dan ook altijd een feestje van met de goed versierde paellas!

Jammer dat de zomer voorbij is, en zo ook het buiten koken? Niet getreurd, in de winter koken wij ook paella op locatie. Dit kunnen wij binnen doen, mits er voldoende ruimte en ventilatie is. Je kunt ons altijd mailen om te vragen naar de mogelijkheden.