Olijfolie

Olijfolie | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Olijfolie is natuurlijk een belangrijk ingrediënt in de mediterraanse, en ook vooral in de Spaanse keuken. Van zichzelf heeft olijfolie al veel smaak, dus het is heerlijk om er bijvoorbeeld je broodje in te dippen, je vis mee te besprenkelen of door je salade te roeren.

Olijfolie kun je ook goed gebruiken in de keuken, om mee te bakken, of zelfs om cakes mee te maken.

Wij hebben verschillende soorten olijfolie. We hebben onder andere extra vierge en biologische olijfolie. Ze komen in handige flesjes of in groot formaat blikken.

In de winkel is het daarnaast ook mogelijk om een hervulbare fles aan te schaffen en je olijfolie bij te vullen wanneer deze op is.

Olijfolie kopen?

Olijfolie hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Olijfolie kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wil je de Olijfolie bij je thuis bezorgd hebben, dan kun je jouw bestelling gemakkelijk online plaatsen via onze deliveryservice

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.