Olijven

Olijven | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Olijven is een van de bekendste producten uit Spanje. Er wordt daar heerlijke olijfolie van gemaakt, je kunt het als tapa eten, of door een salade doen. Je hebt verschillende soorten met verschillende kleuren en smaken.

Wij verkopen in de winkel en online potjes met olijven. We hebben groene met en zonder pit, en hebben ook gemarineerde olijven in pot.

In de winkel is het daarnaast mogelijk zelf een gewicht aan olijven in een bakje te laten scheppen. Hier hebben wij bijvoorbeeld ook arbequina olijven, zwarte (gemarineerde) olijven en aceitunas de campo.

Olijven kopen?

Olijven hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Olijven kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wil je de Olijven bij je thuis bezorgd hebben, dan kun je jouw bestelling gemakkelijk online plaatsen via onze deliveryservice

groene olijven pot

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.