Pão de queijo

Pão de queijo | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam

Prijsinformatie Product
Per zak (6 stuks)
€5

Ondanks dat wij ons voornamelijk op de Spaanse keuken richten, maken we voor een paar producten graag een uitzondering. Deze kaasbroodjes uit Brazilië zijn daar een goed voorbeeld van. Ze zijn nu eenmaal zo lekker, en gewild, dat wij ze met alle liefde bij Pacomer verkopen. De officiële naam is “pão de queijo”, wat dus kaasbroodje betekent. In het Spaans zou het gezegd worden als “pan de queso”, wat alweer veel meer lijkt op de Portugese variant.

Een tijd geleden kwam de eigenaar van het merk Guto’s eens onze winkel binnen wandelen met een zakje van deze broodjes. Wij hebben ze direct in de oven gelegd. Eventjes later kwamen ze warm uit de oven, en hebben we ze kunnen proeven. Het personeel was gelijk verkocht, wat een heerlijke smaak! Sindsdien liggen de broodjes bij ons in de vriezer. Wij verkopen ze in kleine zakjes, waar 6 stuks in zitten. Perfect als tussendoortje, voor bij het ontbijt, of om te beleggen en te eten als lunch. Je kunt er veel kanten mee op. Maar pas op: ze zijn namelijk erg verslavend.

Pão de queso is glutenvrij, ideaal dus voor mensen met een glutenallergie. De structuur is hierdoor iets sponziger, maar de broodjes zijn nog steeds erg luchtig. Ze zijn gemaakt met Gouda kaas uit Nederland. Ook zitten er geen toegevoegde suikers in. Aangezien het een diepvriesproduct is, kunnen wij dit niet per pakketpost verzenden. Vooralsnog is het dus alleen in onze winkel te kopen. Je kunt altijd even bellen of mailen om te checken of ze nog op voorraad zijn, of om een paar zakjes te reserveren. Zo kom je bij jouw bezoek aan de winkel niet voor verrassingen te staan.

pão de queijo

Catering Aanvragen

Tijd van bezorging of afhalen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.