Pimentón / paprikapoeder

Pimentón / paprikapoeder | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam

Pimentón (paprikapoeder) is een veelgebruikt kruiden in de Spaanse keuken. Gewone worst wordt ermee omgetoverd tot chorizo worst, en ook wordt het verwerkt in veel sauzen. Verder is het een belangrijk onderdeel van de paella.

Wij hebben gerookte paprikapoeder in drie varianten: zoet, pikant en zoetzuur. De gewone paprikapoeder die wij hebben (niet gerookt) komt in twee varianten: normaal en pikant.

In de paella gebruikt met over het algemeen de zoete of normale variant (niet pikant). In de meer traditionele paella wordt vaker gekozen voor de niet gerookte variant, maar sommige mensen geven de voorkeur aan gerookte paprikapoeder voor iets meer pit in de paella. Het is belangrijk om niet te veel te gebruiken, omdat het dan overheersend wordt. Ook moet je ervoor zorgen dat je de paprikapoeder op het juiste moment in het gerecht doet, zodat het niet aan kan branden. Dat kan namelijk een bittere smaak aan je gerecht afgeven.

De paprikapoeder die wij hebben verkopen we in de winkel en online.

pimenton_paprikapoeder

Catering Aanvragen

Tijd van bezorging of afhalen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.