Pimientos de padrón

Pimientos de padrón | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Groene Spaanse pepers. Deze pepers danken hun naam aan de plaats waar zij vandaan komen (gemeente Padrón, in La Coruña, Galicië). Sommigen zijn een beetje pikant.

Pimientos de padrón kun je heel gemakkelijk omtoveren in een simpele tapa. Leuk voor de mensen met vegetarische of veganistische eetwensen.

De pimientos de padrón zijn vers te koop in onze winkel of online te bestellen.

Pimientos de padrón kopen?

Pimientos de padrón hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Pimientos de padrón kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wil je de Pimientos de padrón bij je thuis bezorgd hebben, dan kun je jouw bestelling gemakkelijk online plaatsen via onze deliveryservice

Pimientos de padrón is ook te bestellen met onze catering. Via ons online aanvraagformulier kun je jouw wensen kenbaar maken. Wij kunnen dan een voorstel op maat geven.

pimientos_de_padron

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.