Serranoham

Serranoham | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Een zoute rauwe ham, zeer bekend in Spanje. Zowel lekker als tapa, maar ook in de keuken in meerdere gerechten te gebruiken, zoals in de melón con jamon, of in hamkroketjes.

Serrano refereert naar de soort rijping van het vlees. Hierin verschilt het dan ook van de ‘normale’, of gekookte ham (York ham). Soms wordt gewone gedroogde of rauwe ham ‘serranoham’ genoemd, maar om de naam serrano te krijgen moet het wel van het juiste varken zijn, en het juiste rijpingsproces hebben. Niet alle Spaanse gedroogde ham is dus serranoham. Dat noem je dan eigenlijk gewoon ‘jamón curado’ (gedroogde ham).

Het varken van de serranoham is van het witte ras. Serranoham kun je in plakjes bestellen in onze winkel of online. Ook is het mogelijk een gehele poot te bestellen. Als je serranoham bij je catering wilt serveren, kun je een vleeswarenplateau bestellen.

Serranoham kopen?

Serranoham hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Serranoham kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wil je de Serranoham bij je thuis bezorgd hebben, dan kun je jouw bestelling gemakkelijk online plaatsen via onze deliveryservice

serranoham

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.