Spaanse taarten en cakes

Spaanse taarten en cakes | Bestellen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Wij hebben verschillende Spaanse taarten en cakes die wij rechtstreeks vanuit Spanje importeren. Zo hebben we een heerlijke chocoladetaart, maar ook de bekende ‘Tarta de Santiago’, een amandeltaart.

In de winkel verkopen wij deze taarten in stukjes, maar het is ook mogelijk om een gehele taart te bestellen. Stuur ons dan even een mailtje om de bestelling te plaatsen. Ook is het mogelijk om de taarten als desserts te laten serveren op een diner of bij een catering. Wij leggen ook stukjes Tarta de Santiago en chocoladetaart op ons zoetplateau.

Spaanse taarten en cakes of de ingredienten kopen?

Met de juiste producten kun je de Spaanse taarten en cakes natuurlijk perfect zelf bereiden.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

Wil je de Spaanse taarten en cakes vers bereid bij je thuis bezorgd hebben dan kun je jouw bestelling eenvoudig en snel online plaatsen via onze deliveryservice

Spaanse taarten en cakes is ook te bestellen met onze cateringservice. Via ons online aanvraagformulier kun je jouw wensen kenbaar maken. Wij kunnen je dan een voorstel op maat geven.

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.