Turrón

Turrón | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam

Turrón is een soort Spaanse nougat, bestaande uit een mix van suiker en amandelen. Het wordt vooral rond de Kerst veel gegeten. In de basis zijn er twee soorten. Je hebt een hardere soort uit Alicante: turrón duro. En een zachtere soort uit Jijona: turrón blando. Als je dus voor een Spanjaard een traditionele turrón wilt kopen als verrassing, dan kun je met één van deze twee niet de mist in gaan (ieder heeft wel zijn favoriet).

Ondertussen zijn er al heel veel meer soorten, zoals met crema catalana smaak, of straciatella smaak. Ook deze zijn erg lekker. Turrón kun je als tussendoortje eten, maar is ook heerlijk bij de thee of koffie. Ook kun je het verwerken in desserts en taarten.

Wij verkopen turrón in onze winkel en online. Rond de Kerstperiode hebben wij de voorraad en verschillende soorten altijd goed aangevuld.

Turrón kopen?

Turrón hebben wij normaal gesproken standaard op voorraad. Turrón kun je via onze online webshop op eenvoudige wijze bestellen en laten thuisbezorgen.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Amsterdam. Daar vind je een groot assortiment aan delicatessen die wij direct importeren uit Spanje of zelf bereiden.

turron_duro

Catering Aanvragen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.