Vichy Catalán

Vichy Catalán | Kopen?
In onze winkel
Gerard Doustraat 66, 1072 VW Amsterdam
Via onze delivery
Bestellen via Delivery

Vichy Catalan is één van de leiders van de mineraalwaters in Europa. Zo’n 150 jaar geleden werd het mineraalwater dat zij verkopen ontdekt, in de bergen bij Gerona (Girona in het Catalaans). Het is van nature sprankelend en zit vol mineralen. Er zitten zelfs zo veel mineralen in, dat het bedrijf zelf stelt dat het een positieve invloed kan hebben op de gezondheid. Wel is het daarom ook een water wat wordt aangeraden om met mate te drinken, omdat te veel mineralen niet goed kunnen zijn. Met ongeveer maximaal drie glazen op een dag zit je goed.

Het water is licht sprankelend en heeft een beetje een zoutige smaak. Vichy Catalán is een echte dorstlesser, vooral op een zomerse dag is er niks verfrissender dan een heerlijk koud glas Vichy Catalán water. Wij verkopen het water in handige literflessen, zodat je er met meerdere mensen van kunt genieten, of bijvoorbeeld op tafel bij een diner kunt neerzetten. Ook hebben wij kleine flesjes. Het zijn prachtige glazen flessen, die erg chique staan op tafel. Na gebruik kun je ze in de glasbak recyclen, maar met een kaars of droogbloem erin kun je er ook nog na gebruik van genieten.

Wij verkopen ook blikjes van Vichy Catalán. In deze blikjes zit het water van Vichy Catalán, natuurlijk gezoet met een smaakje. Hierdoor is het gezonder dan je standaard frisdrank uit de winkel.

We hebben dit water in grote literflessen, kleine flesjes, en ook in blikjes met een smaakje erbij.
In onze winkel hebben wij de grote flessen, kleine flesjes en de blikjes altijd koud staan. We kunnen ook dranken leveren bij een catering.

vichy_catalan_water

Catering Aanvragen

Tijd van bezorging of afhalen

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw aanvraag verzoeken wij u om in de aanvullende informatie al uw wensen kenbaar te maken.
Dit geldt zowel voor de gewenste gerechten alsook de informatie omtrent dieet en allergie.
Extra informatie t.a.v. de locatie/gelegenheid kan de aanvraag completeren.